Voor de vierde editie zijn de goede doelen bekend gemaakt!

Het gaat hierbij om De Zonnehof Naaldwijk en Stichting “Droom je Thuis”.

De Zonnehof Naaldwijk. Mogen wij ons voorstellen?

Wij zijn groepsbegeleiders van het Behandelcentrum Zonnehof in Naaldwijk.

Zonnehof Naaldwijk is een centrum voor kinderen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. De leeftijd van de kinderen die gebruik maken van onze dienstverlening varieert van ongeveer 2 jaar tot 18 jaar.

De behandeling die we onze cliënten aanbieden is heel divers. Hierbij kunt u denken aan ambulante begeleiding in de thuissituatie tot een logeerweekend op ons centrum. Van advisering/ behandeling door de ergotherapeut, fysiotherapeut of logopediste tot en met dagbehandeling op één van onze groepen.

Ouders hebben een grote inbreng in de zorg die wij het gezin of hun kind bieden. Samen met ouders wordt gezocht naar een passende vorm van behandeling, begeleiding of ondersteuning. Gaandeweg de behandeling wordt regelmatig contact onderhouden met ouders om de voortgang en de resultaten van onze behandeling te bespreken

Ook binnen het team is er tussen alle verschillende soorten disciplines zeer regelmatig overleg om de geboden zorg optimaal te houden.

Wij zijn Stichting Droom je Thuis, een logeerinitiatief voor meervoudig gehandicapte kinderen, waarbij de ouders de regie in handen houden. Op dit moment zijn er 9 kinderen die één keer per maand een weekend logeren op vakantiepark Vlugtenburg in ‘s-Gravenzande. Wij hebben een leuke en enthousiaste groep begeleiders die uitjes plannen en activiteiten organiseren. Zo zijn wij in de afgelopen maanden bijvoorbeeld naar het Museon, Sea Life Scheveningen, de bioscoop en een speciale disco geweest! Daarnaast zijn wij ook een weekend gaan logeren op Bio vakantieoord in Arnhem. Dit was in het paasweekend en met een leuke groep begeleiders waren wij toen even helemaal op vakantie!