Op donderdag 25 juni 2015 organiseert Kiwanisclub Westland de tweede editie van het Kiwanis Westland Open golftoernooi. Ook dit jaar is er de mogelijkheid voor de ervaren golfer, maar ook voor hen die willen kennismaken met de sport, een bijdrage te leveren aan het goede doel. Het golftoernooi voor de ervaren golfers is een 2 keer 9 holes op Golfclub Duinzicht. De golf clinic wordt georganiseerd op de Golfclub Westland in ‘s-Gravenzande.

Uiteindelijk is dat de insteek: een sportieve inspanning voor het goede doel! Zoals u wellicht weet zetten de Kiwanis clubs zich wereldwijd in voor het welzijn van kinderen, en in het bijzonder voor die kinderen die op de een of andere manier in de verdrukking komen. Door ziekte, door armoede of welke reden dan ook. Niet voor niets is de slogan van Kiwanis “Serving the children of the world”.

De tweede editie van Kiwanis Westland Open heeft tot doel fondsen te werven voor de Stichting Jorens en de Stichting PATCHworkZ. Gedetailleerde informatie over deze goede doelen kunt u vinden op onze website en op de website van Stichting Jorens en Stichting PATCHworkZ.

Alle informatie over het evenement is terug te vinden op onze website. U kunt zich daar ook digitaal aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Tot ziens op donderdag 25 juni op Golfclub Duinzicht of Golfclub Westland!