Golftoernooi Ockenburgh

De golfers worden om 12:00 uur op de Golfclub Ockenburgh ontvangen met een kop koffie en vlaai.

• 13:00 uur start de wedstrijd (shotgun strokeplay met handicap verrekening).
  • 17:30 uur worden onder het genot van een hapje en drankje de prijzen uitgereikt.
  • 18:30 uur start van het gezamenlijke Italiaanse buffet.

Tijdens het buffet shoot-out voor het goede doel.

Golf clinic Golfclub Ockenburgh

De deelnemers aan de golf clinic worden om 15:00 uur op de Golfclub Ockenburgh ontvangen met een kop koffie en vlaai.

• 15:45 uur start de clinic
  • 17:30 uur afsluiting van het golfprogramma. De prijzen worden onder het genot van een hapje en drankje uitgereikt.
  • 18:30 uur aanvang van het gezamenlijke Italiaanse buffet.

Tijdens het buffet shoot-out voor het goede doel.

Het Kiwanis Westland Open programma voor 3 september 2019 bestaat uit twee delen. Er is een golftoernooi voor golfers en er is een golf clinic. Beide evenementen vinden plaats op golfclub Ockenburgh. Aansluitend op beide evenementen is er een gezamenlijk Italiaans buffet op de golfclub.

Stichting Avavieren. Mogen wij ons voorstellen?

Stichting Avavieren, aangepast vakantievieren – ’s-Gravenzande.

Ontspannen op vakantie, dat wil iedereen. Stichting Avavieren maakt dit mogelijk voor kinderen en ouderen met een beperking en hun ouders of verzorgers. Op een mooie locatie, dicht bij het strand en met volop activiteiten voor jong en oud. Negen aangepaste en rolstoelvriendelijke zorgbungalows zijn gerealiseerd in samenwerking met Strandpark Vlugtenburg te ‘s-Gravenzande

De 5 en 7 persoons bungalows kunnen geschakeld worden. Er is dan de mogelijkheid om met 12 personen in een bungalow te verblijven. Ideaal voor families of zorginstellingen. Daarnaast zijn er nog drie 7 persoons vrijstaande bungalows. Alle bungalows zijn uitgevoerd met een ruime slaapkamer met een hoog-laagbed en aangepaste sanitaire voorzieningen.

In elke bungalow kan de wand tussen de slaap- en badkamer opengeschoven worden zodat er voldoende ruimte ontstaat voor verzorging van de gasten.

Enkele woningen zijn uitgerust met een plafondlift en een ligbad. De entree van de bungalow is via een serre, die tevens dient als opslag en oplaadpunt van hulpmiddelen. Indien gasten speciale zorg nodig hebben, kan dit worden aangevraagd, zodat mensen ook in hun vakantie verpleegkundige handelingen kunnen ontvangen. Op het terrein is een gemeenschappelijke recreatieruimte aanwezig, evenals aangepaste speeltoestellen.

In de zomervakantie richt AVAVIEREN zich vooral op gezinnen met een kind(eren) met een beperking. We doen dat in samenwerking met en volgens de formule van Stichting Wigwam. In de vakanties wordt een aantrekkelijk activiteitenprogramma voor gezinnen aangeboden. Het streven is een onbezorgde sfeer waarin niets moet en alles mag. Ouders kunnen tot rust komen en het gezin is er even helemaal uit.

Buiten de schoolvakanties richt AVAVIEREN zich op volwassenen en ouderen die een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben. De bungalows zijn dan beschikbaar voor groepen en hun begeleiders.

Om het strand bereikbaar te maken, kunnen kinderen en ouderen met een beperking gebruik maken van strandrolstoelen en een ‘strandrups’.

Zo wordt het mogelijk om vanuit de bungalow naar het strand te rijden en daar te genieten van de zee, de golven of een schitterende zonsondergang.