Golf mee voor het goede doel!

Steun Stichting Avavieren

3 september 2019: de zesde editie van Kiwanis Westland Open

Het golftoernooi bestaat uit twee onderdelen:

• U kunt spelen op golfclub Ockenburgh. 2 keer 9 holes, vier personen per flight, shotgun met handicapverrekening.
  • Op golfclub Ockenburgh organiseren we ‘s middags een golf clinic.

De deelnemers aan het golftoernooi worden om 12:00 ontvangen met koffie en vlaai op golfclub Ockenburgh.

Om 13:00 uur start de wedstrijd (shotgun met handicapverrekening).

Om 17:30 uur worden onder het genot van een hapje en drankje de prijzen uitgereikt.

Om 18:30 uur start het buffet.

De deelnemers aan de golf clinic worden om 15:00 uur op golfclub Ockenburgh ontvangen met een kop koffie en vlaai.

Om 15:45 uur start het de golfclinic.

Om 17:30 uur afsluiting van het golfprogramma en worden onder het genot van een hapje en  een drankje de prijzen uitgereikt.

Om 18:30 uur start het buffet.

Tijdens het buffet is er een shoot-out wedstrijd voor het goede doel.

Wat kost het?

Voor de deelnemers aan het Golftoernooi bedragen de kosten € 125,- per persoon.

Voor de deelnemers aan de Golf clinic bedragen de kosten € 85,- per persoon.

Deelname aan alleen het buffet voor de niet-golfers is ook mogelijk. De kosten bedragen € 50,- per persoon.

De goede doelen

De opbrengst van beide toernooien zal geheel ten goede komen aan de Stichting Avavieren en Kiwanis Westland Vliegerfeest.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de website Kiwanis Westland Open op de inschrijfpagina.  Ook vrienden en bekenden zijn natuurlijk van harte welkom.

Wij verzoeken u zich z.s.m. in te schrijven en het verschuldigde bedrag van € 125,- voor het golftoernooi, € 85,- voor de golf clinic of € 50,- voor het buffet per deelnemend persoon over te maken op rekeningnummer NL66ABNA 0480 1690 63 t.n.v. Kiwanis Westland onder vermelding van “Golftoernooi 2019”.

Zodra uw betaling is ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging per e-mail.

Sponsormogelijkheden

Naast het deelnemen aan het golftoernooi bestaat er ook de mogelijkheid om het golftoernooi te sponsoren:

Ballen met uw logo € 450,-
Vlag € 150,-
Hapjes met vlag € 250,-
Vlaai met koffie met vlag € 300,-
Tees met logo 4 pp. € 250,-

Wanneer u interesse heeft om één of meer van bovengenoemde sponsorpakketten voor uw rekening te willen nemen dan kunt u contact opnemen met:

Jos Straathof: +31 6 17 35 09 68

Wij hopen dat we op u mogen rekenen!

Namens Stichting Avavieren en Kiwanis Westland Vliegerfeest danken wij u hartelijk!